Kazanın devrilerek içindeki malzemenin boşaltılmasıyla birlikte daha büyük kapasitelerde çalışma imkanı sunar. Bu makineler düşük hızda parçalama ve doğrama işlemi yaparken yüksek hızda ise karıştırma ve orta büyüklükteki malzemelerin öğütülmesinde kullanılır.
Başlıca sos yapımında; Beşamel sos, Tartar Sos, Bolonez Sos, Salata Sosları(Sirkeli,Bademli), et ve balik parçalamada; ezme, krema yapımında, çorba hazırlamada, ekmek, peynir parçalamada, çeşitli bakliyatları öğütmede kullanılabilir. Sıvı ekleme deliği ile makine çalışırken uygun karışım elde etmek için üstten sıvı malzeme karışıma koyulabilir. Gıdanın değdiği bıçak, bıçak yatağı ve hazne paslanmaz çelikten imal edilmiştir.
Çalışma Kapasitesi